Ο Πέρισιτς έχει πρόταση από την Ίντερ

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη Ιβάν Πέρισιτς έχει καταθέσει η διοίκηση της Ίντερ, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Ο Τόντσι Μάρτιτς έκανε δηλώσεις την εφημερίδα Bild, αποκαλύπτοντας την πιθανότητα της μεταγραφής του πελάτη του στους «νερατζούρι». Ο μέσος της Βόλφσμπουργκ φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει φανέλα, καθώς η πρόταση που του έχει γίνει είναι αρκετά καλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ατζέντη στη γερμανική εφημερίδα:
«Η Ίντερ έχει καταθέσει στον Ιβάν Πέρισιτς μία φανταστική πρόταση. Η μεταγραφή μπορεί να γίνει, αν η Ίντερ τα βρει με τη Βόλφσμπουργκ. Ο Ιβάν ενδιαφέρεται πολύ για τη συγκεκριμένη κίνηση. Ο Μαντσίνι τον θέλει απεγνωσμένα. Η Ίντερ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και είναι πολύ κολακευτικό για κάθε παίκτη το ενδιαφέρον της.

Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ. Σεβόμαστε το κλαμπ και δεν γνωρίζουμε πότε έχουν σκοπό να πουλήσουν τον Ιβάν. Θα είναι μία καλή συμφωνία για όλους τους εμπλεκομένους».

Ο Πέρισιτς ανήκει στο δυναμικό της Βόλσμπουργκ από το 2013, όταν μετακινήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα