Ο Παναιτωλικός σταμάτησε (0-0) τον Αστέρα

Πέντε σερί νίκες μετρούσε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα, αλλά την Κυριακή (17/12) δέχθηκε το στοπ από τον Παναιτωλικό στο «στείρο» 0-0 για τη 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», σπατάλησαν και τις συνολικά τρεις σπουδαίες ευκαιρίες που είχαν στο ματς και με 22 βαθμούς μοιράζονται την 5η θέση με τον Πανιώνιο.

Ο Ισνάλντο ήταν ο πιο δραστήριος από πλευράς Αρκάδων, που δεν πήραν τις απαιτούμενες βοήθειες από τους Μανιά, Τόνσο και Καλτσά στον επιθετικό τομέα.

Από την πλευρά τους, τα «καναρίνια», που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της ορθής αποβολής του Μπεχαράνο στο 84′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έπαιξαν για την ισοπαλία και ο στόχος επετεύχθη.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν είχε καμία σημαντική στιγμή για να φτάσει στο γκολ, πήρε όμως το πολύτιμο «Χ», έχοντας κορυφαίο τον Μάρκος Πάουλο που δέσποζε στη μεσαία γραμμή, και με 15 βαθμούς είναι για την ώρα μαζί με τον Λεβαδειακό στην 11η θέση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο (86′ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76′ Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο (69′ Μαντίντα), Μανιάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρότσα (63′ Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (85′ Μαρινάκης), Ρόσα, Μαρκόφσκι (46′ Κλέσιο), Μοράρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα