Ο ΠΑΟ βγαίνει στον δρόμο για τη Λεωφόρο!

Ο κίνδυνος να «ξεσπιτωθεί» ο Παναθηναϊκός από τη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όχι απλώς αποτελεί μία πιθανότητα, αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε δεδομένο θέμα για τους «πράσινους», οι οποίοι ετοιμάζονται για δυναμικές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Στο τελευταίο συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, ήταν σαφής σε ότι αφορά το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης. Δίχως καμία περιστροφή, ομολόγησε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για την εξέλιξη του έργου, καθώς από τη μία ο Δήμος αδυνατεί να ενεργήσει και από την άλλη οι τράπεζες, οι οποίες είχαν αναλάβει το 50% της κάλυψης του κόστους, δεν δίνουν πλέον τα απαιτούμενα κεφάλαια.

Με άλλα λόγια, ο Δήμαρχος παραδέχθηκε πως ο Δήμος δεν συμμετέχει στην όλη διαδικασία, καθώς δεν υπάρχει η απαιτούμενη οικονομική ρευστότητα. Παράλληλα, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το νέο ρυθμιστικό σχέδιο, το οποίο αφορά την περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Δήμος Αθηναίων προχωρά το πλάνο του δίχως να περιλαμβάνεται σε αυτό η φυσική έδρα του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό έχουν πλέον εμπεδώσει πως ο Δήμος είναι απέναντί τους και όλες οι κινήσεις που κάνει, έχουν έναν βασικό στόχο. Την αρπαγή του γηπέδου. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και τη συμπαράσταση τόσο των οργανωμένων οπαδών, όσο και των απλών φιλάθλων, προσανατολίζονται σε δυναμικές αντιδράσεις, σε όλους τους τομείς, αναδεικνύοντας το θέμα σε κορυφαίο επίπεδο.

Παράλληλα, οι οπαδοί ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, οι οποίες, όπως ομολογούν κορυφαία στελέχη των συνδέσμων, δεν θα έχουν προηγούμενο στη χώρα μας. Το οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού δεν θα επιτρέψει σε κανέναν φορέα, κρατικό ή του Δήμου, να βάλει χέρι στην ιστορική έδρα της ομάδας, την οποία έκτισαν με τα ίδια τους τα χέρια οι ιδρυτές του συλλόγου και του οράματος της Παναθηναϊκής Ιδέας. Η οργάνωση έχει ξεκινήσει και μάλιστα αναμένεται να κινητοποιηθούν οι σύνδεσμοι όχι μόνο της επαρχίας, αλλά και του εξωτερικού. Οι σύνδεσμοι αναμένουν το «πράσινο φως» από τις διοικήσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί πλέον στον Παναθηναϊκό, είναι η δήλωση, μέσω του facebook του επικεφαλής της οργάνωσης «Παναθηναϊκό Κίνημα»:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη ψήφιση του Τεχνικού προγράμματος για το 2015 δεν έπεσαν απλά οι μάσκες για τη Διπλή Ανάπλαση άποψη μου είναι ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το συγκεκριμένο έργο που τόσο ταλαιπώρησε και δίχασε το κόσμο του Παναθηναϊκού να μπει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα