Ο Πεπ απαιτεί τον Ντέλε Άλι από την Τότεναμ!

Ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο στην πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η βαθύπλουτη διοίκηση του συλλόγου δεν πρόκειται να του φερθεί εκδικητικά. Το αντίθετο μάλιστα. Θα ακούσει πολύ καλά τις εισηγήσεις του και θα προσπαθήσει να τις υλοποιήσει!

Ο Καταλανός προπονητής θέλει πάση θυσία έναν ποδοσφαιριστή στην ομάδα του τη νέα σεζόν, τον καλύτερο ίσως Άγγλο παίκτη των τελευταίων ετών. Τον 21χρονο, αλλά γεμάτο εμπειρίες, Βρετανό, αλλά με αφρικανικές ρίζες, δημιουργικό μέσο, αλλά με εκτελεστικές ικανότητες, Ζερμέν Άλι, γνωστό ως Ντέλε Άλι!

Ο δίχως αμφιβολία παικταράς της Τότεναμ, στέλεχος της λονδρέζικης ομάδας που ξαφνικά διεκδικεί τίτλους, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως τα «σπιρούνια» θα ζητήσουν για πάρτη του τη γνωστή ταρίφα των 100.000.000 ευρώ. Εδώ και κάποια χρόνια, άλλωστε, αυτή είναι η τιμή εκκίνησης διαπραγματεύσεων για τους «σούπερ σταρ».

Ο Ντέλε Άλι δεν είναι απλά παικταράς, έχει μπροστά του 15 χρόνια καριέρας και είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, όπως και να το δει κανείς. Η Τότεναμ δαπάνησε μόλις έξι εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από τη Μίλτον Κέινς Ντονς και φυσικά το να αποσπάσει 100 εκατομμύρια είναι φανταστικό, ο κόσμος της ομάδας, όμως, περιμένει επιτέλους έναν τίτλο και ίσως του κακοφανεί. Για να δούμε αν θα υπερισχύει η επιθυμία του Γουαρδιόλα ή η λαχτάρα των Λονδρέζων για έναν τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα