Ο Πετρόπουλος στην κορυφή της λίστας του ΟΦΗ!

Τον «Πετρογκόλ» έχει βάλει στο στόχαστρο η διοίκηση του ΟΦΗ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και να βρει λύση στο γκολ, μετά την αποχώρηση του Θανάση Παπάζογλου.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Κρητικών, είναι ελεύθερος και έχει αγωνιστεί ξανά στον ΟΦΗ, κατά το παρελθόν, αποκομίζοντας πολύ θετικά σχόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την μεγαλόνησο, οι δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει σε μία πρώτη συζήτηση, με τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται θετικός, αρκεί να ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος.

Ο 28άχρονος επιθετικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν και ευελπιστούσε να βρει μία καλή πρόταση από το εξωτερικό, η οποία όμως, δεν ήρθε. Ξεκίνησε στο Αιγάλεω, όπου και διακρίθηκε μαζί με την υπόλοιπη εξαιρετική φουρνιά που έβγαλε τότε η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, και ακολούθως πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 12 γκολ, σε σύνολο 51 εμφανίσεων. Την περίοδο 2008-2009 έπαιξε δανεικός στον ΟΦΗ και το 2013 πήγε στην ΑΕΚ. Έξι μήνες αργότερα μετακινήθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι διεθνής με τις ομάδες U19 και U21.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα