Ο Πογκμπά θέλει 31 εκατ. το χρόνο από τη Σίτι

Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί στη Μάντσεστερ Σίτι με την παραμονή ή όχι του Γιάγια Τουρέ και την αντικατάστασή του από τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος απαιτεί… τον ουρανό με τα άστρα για να μετακομίσει στη Βρετανία.

Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους ζητά 600.000 ευρώ τη βδομάδα, ήτοι 31.200.000 ευρώ το χρόνο, προκειμένου να μπει στη διαδικασία να συζητήσει με τους «πολίτες» μία ενδεχόμενη συνεργασία. Αν συνυπολογίσει κανείς και τις απαιτήσεις της «Γηραιάς Κυρίας», οι οποίες ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, αντιλαμβάνεται κανείς το αστρονομικό ποσό που απαιτείται για τη μεταγραφή του Πογκμπά στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 23χρονος Γάλλος ζητά επί της ουσίας το διπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που απολαμβάνει ο Γιάγια Τουρέ

Ως εκ τούτου, η διοίκηση της Σίτι άρχισε να αναθεωρεί τα πλάνα τους, προτείνοντας στον Ιβοριανό μέσο να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γιάγια, ωστόσο, εμφανίστηκε εξαιρετικά προβληματισμένος, καθώς η έλευση του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία από το καλοκαίρι, κάθε άλλο παρά χαρούμενο τον κάνει. Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεχάσει ότι ο Γκουαρδιόλα ήταν εκείνος που τον πούλησε από την Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα