“Ο Πολάκης είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ”

Για τα καμώματα του Παύλου Πολάκη μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Βήμα FM τον οποίο “στόλισε” κανονικά. Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας “προϊόν του ΠΑΣΟΚ” και έκανε λόγο για “ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες”.

«Ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος. Με τη δημοσιογράφο, τι λόγο είχε να τα βάλει; Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος στο Βήμα FM.

Συνεχίζοντας, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στη ΔΕΘ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της δημοσιογράφου, Ευαγγελίας Τσικρίκα, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός “δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όρια του”.

“Ο Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του”

Για την ακρίβεια, δήλωσε:«Εσείς πηγαίνετε εκεί για να εκμαιεύσετε κάποια άποψη και να κάνετε τη δουλειά σας. Είστε οι πελάτες δηλαδή. Τους πελάτες δεν τους βρίζεις. Είναι η γενιά η κακομαθημένη. Τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών αναζητούν τα όριά τους. Κάπου πρέπει να τα συναντούν. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όταν προσφέρεται για τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως είναι μία συνέντευξη Τύπου, να χάνει την ψυχραιμία του.».

Τι είπε για το προσφυγικό

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος μίλησε και για το προσφυγικό και ειδικότερα για την κατάσταση στο Ωραιόκαστρο, όπου αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους μέχρι τώρα χειρισμούς της, δήλωσε πως «όσοι είναι πρόσφυγες, σε αυτούς έχουμε υποχρέωση να τους καλύψουμε μεταξύ άλλων και την ανάγκη εκπαίδευσης. Οι μετανάστες δεν υπάγονται πουθενά, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα». Αναφορικά με το Ωραιόκαστρο πάντως, τόνισε πως “έχει 100 μαθητές στο Δημοτικό. Θα του πας 500 ξένους εσύ;”, αν και σημείωσε πως δεν στηρίζει τον δήμαρχο της περιοχής, τον οποίο χαρακτήρισε “προϊόν μιας καταστάσεως, η οποία οφείλεται κατ ‘ αρχάς στην κυβέρνηση”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα