“Ο πρωθυπουργός να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για παραμονή εντός Ε.Ε. »

Να ενδυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, είναι το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ψήφισε περίπου 5 λεπτά μετά τις 11.00 σε εκλογικό κέντρο στο Χαϊδάρι. Ελπίζω ότι ο σπόρος του διχασμού που έριξαν κάποιοι εξυπηρετώντας τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα δεν θα καρποφορήσει, τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του «Ποταμιού».

«Νομίζω ότι ο λαός θα παραμερίσει όλους αυτούς τους άφρονες που πιστεύουν ότι ήλθε η ώρα για έναν διχασμό. Την Κυριακή το βράδι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, που είναι να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή της πορεία. Πρέπει σήμερα, ενωμένοι, να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και ο πρωθυπουργός να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για την παραμονή της εντός ΕΕ »υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Φραστική επίθεση από ακροδεξιούς

Εν τω μεταξύ, φραστική επίθεση δέχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο εκλογικό τμήμα στο Χαϊδάρι στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα από συγκεντρωμένους οπαδούς με μαύρα μπλουζάκια και οπαδούς του «Οχι».

«Μην ξαναμιλήσεις για τον Καμμένο, ρε ρεμάλι», ήταν η πρώτη φραστική επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Να πας στον προστάτη σου τον Καμμένο να πληρωθείς», ήταν η απάντηση του προέδρου του Ποταμιού.

«Είσαι τουρκόσπορος» του φώναξαν κάποιοι άλλοι, ντυμένοι με μαύρες μπλούζες.

«Μόλις φύγω να γιορτάσετε τη νέα σας φιλία», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, υπαινισσόμενος ότι το κυβερνών κόμμα και η Χρυσή Αυγή πάνε χέρι-χέρι στο δημοψήφισμα.

Ολα ξεκίνησαν όταν έφτασε εκεί ο επικεφαλής του Ποταμιού, και μία ομάδα 7-8 ατόμων του επιτέθηκε φραστικά, ενώ η προσπάθειά του να ανοίξει διάλογο μαζί τους δεν είχε αποτέλεσμα.

Μόλις τελείωσαν τη φραστική επίθεση μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα