Ο Ρανιέρι «έφαγε» τον Μήτρογλου από την Εθνική!

Εκτός Εθνικής ομάδας έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο Καλούντιο Ρανιέρι έκρινε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση! Εκτός και ο Γιώργος Σαμαράς, όπως είχε διαφανεί από την προεπιλογή των «λεγεωνάριων» πριν λίγες μέρες.

Ο Ιταλός εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και το φιλικό με τη Σερβία, αποκλείοντας από τα πλάνα του τον 26άχρονο «ερυθρόλευκο», ο οποίος, παρόλα αυτά, παρουσιάζει δείγματα βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας για την ομάδα του.

Ο Ρανιέρι προτίμησε να διατηρήσει στην αποστολή τόσο τον Στέφανο Αθνασιάδη του ΠΑΟΚ, όσο και το Νίκο Καρέλη του Παναθηναϊκού, επανέφερε τον Φάνη Γκέκα, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία, ενώ συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τον Μάνταλο της ΑΕΚ. Το νέο πρόσωπο που κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής, είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, επίσης από την ομάδα της Ένωσης.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια στις 14 και 18 Νοεμβρίου, είναι οι εξής:

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης και Γκέκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα