Ο Ρατς στα χέρια της Μαριάνα Κοβάσεβιτς

Η Μαριάνα Κοβάσεβιτς έχει γίνει διάσημη σε όλο τον ποδοσφαιρικό -κυρίως- κόσμο με την πρωτοποριακή της θεραπεία.

Τι σχέση έχει η Σέρβα γιατρός με τον ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Ρατς; Αυτή θα επισκεφτεί ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ρουμάνικη ιστοσελίδα «fanatik.ro», καθώς δεν είναι μόνο οι Θεσσαλονικείς που ανησυχούν για την υγεία του Ρατς, ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και οι συμπατριώτες του οι οποίοι τον θέλουν έτοιμο για τα προσεχή παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2016.

Η Κοβάσεβιτς χρησιμοποιεί μια τεχνική με πλακούντα αλόγου και ειδικά μασάζ, με τα οποία όπως δηλώνει η ίδια: «Σε μία ώρα αντικαθίσταται μία εβδομάδα της κοινής θεραπείας που εφαρμόζουν οι γιατροί των ομάδων»!

Η «θαυματουργός» έχει μία λίστα 114 διάσημων πελατών-αθλητών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο Ίβιτς Όλιτς, Βισέντ Κομπανί!

Μάλιστα, πρώτος της πελάτης ήταν ο «γνωστός» μας Μάρκο Πάντελιτς, ενώ ο πρώτος σύλλογος με τον οποίο συνεργάστηκε ήταν Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Αυτή η συνεργασία την βοήθησε να κάνει άνοιγμα στο ουκρανικό πρωτάθλημα και να αναλάβει αρκετούς παίκτες της Σαχτάρ Ντόνετσκ, μεταξύ των οποίων και ο άσος του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα