Ο Ρομπίνιο απέρριψε σε πρώτη φάση τον Ολυμπιακό!

Αρνητική τροπή δείχνει να λαμβάνει η υπόθεση του Βραζιλιάνου Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο φαντεζί επιθετικός απέρριψε – σε πρώτη φάση – την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ζήτησαν δανεικό τον διεθνή Βραζιλιάνο, καθώς το συμβόλαιό του ήταν ήδη αρκετά βαρύ, ενώ με τις απαιτήσεις της Μίλαν η μεταγραφή θα ξεπερνούσε τις δυνατότητες μίας ελληνικής ομάδας, έστω και αν αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο βασικός λόγος που η υπόθεση φαίνεται να οδηγείται σε «ναυάγιο», είναι η επιθυμία του Ρομπίνιο να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό – από το ελληνικό – πρωτάθλημα.

Στις επαφές που έγιναν με τον μάνατζερ του Ρομπίνιο, Μαρίσα Ράμος, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο, διότι από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχουν κλείσει το φάκελο «Ρομπίνιο», ευελπιστώντας πως μέσω των συζητήσεων, οι οποίες εξακολουθούν να διεξάγονται, θα καταφέρουν να προσεγγίσουν τις απαιτήσεις της Μίλαν και να πείσουν τον Βραζιλιάνο και τον ατζέντη του, ότι η προοπτική της ομάδας τους είναι αξιόλογη.

Στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι παράγοντες του πειραϊκού συλλόγου, έχουν συμπεριληφθεί τόσο η δεδομένη παρουσία της ομάδας στο Champions League, όσο και η παρουσία κατά το παρελθόν των Ζιοβάνι και Ριβάλντο. Στην παρούσα φάση, πάντως, η υπόθεση δείχνει να παίρνει αρνητική τροπή για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ο ατζέντης του Ρομπίνιο συνεχίζει τις επαφές του με ομάδες που ενδεχομένως να θέλουν στο ρόστερ τους τον πελάτη του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα