Ο Ρούνεϊ στο στόχαστρο της Μονακό!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται και… επισήμως στο στόχαστρο της Μονακό, η οποία θα επιδιώξει το «κόλπο γκρόσο» του Ιανουαρίου, με την απόκτηση του διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Μονεγάσκοι διαβλέπουν αρκετές πιθανότητες στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρότι γνωρίζουν ότι και το κόστος θα είναι τεράστιο, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην ομάδα που αναδείχθηκε και είναι αρχηγός, είναι δεδομένη. Όπως φαίνεται όμως, οι δυσκολίες δεν κάμπτουν την αποφασιστικότητα της ομάδας του πριγκιπάτου, η οποία θα κινηθεί σε κάθε περίπτωση για τον Γουέιν Ρούνεϊ, όπως δήλωσε με κάθε επισημότητα ο αντιπρόεδρος, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Στη Μονακό πιστεύουν ότι διαθέτουν ένα πολύ ισχυρό χαρτί. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός, που παραχωρήθηκε δανεικός στους «κόκκινους διαβόλους», έχει αρχίσει και κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά και την αγάπη του κόσμου. Οι Μονεγάσκοι πιστεύουν ότι αν θέσουν θέμα ανταλλαγής των δύο παικτών, ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα το συζητήσει και ενδεχομένως να συναινέσει στην πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής κίνησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα