Ο Ρόι Κάρολ διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Την καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε με δηλώσεις του ο Ρόι Κάρολ, μιλώντας για την εμπειρία του σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Ο Ιρλανδός πορτιέρο, που πλέον υπερασπίζεται την εστία της Νοτς Κάουντι, ρωτήθηκε για τη ζωή στην Ελλάδα και το επίπεδο του ποδοσφαίρου. Ας δούμε τι είπε:

«Ήταν καλή εμπειρία για μένα να παίξω στο εξωτερικό. Ήμουν οκτώ μήνες χωρίς ομάδα και η μετακίνησή μου στην Ελλάδα ήταν ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου και τον τρόπο ζωής μου. Πήγα εκεί και τώρα επέστρεψα στην εθνική ομάδα και τη Νοτς Κάουντι. Με βοήθησε πολύ η παρουσία μου στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα δούμε κι άλλους Βρετανούς να πηγαίνουν στο εξωτερικό λόγω της πληθώρας ταλαντούχων παικτών που αναδεικνύονται. Στην περίπτωσή μου, απλώς μάζεψα τα πράγματά μου κι έφυγα. Αν το πολυσκεφτείς, δεν το κάνεις τελικά.

Το παιχνίδι με την Πρέστον ήταν το πρώτο μου στις 15:00 μετά από πέντε χρόνια. Ήταν παράξενο, γιατί στην Ελλάδα λόγω της ζέστης τροποποιείται το πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων. Στον Ολυμπιακό κάναμε προπόνηση το βράδυ για να αποφύγουμε τη ζέστη και στον πρώτο μου χρόνο στην ομάδα δυσκολευόμουν να προσαρμοστώ στις καιρικές συνθήκες. Τα ματς του Champions League ήταν τα πιο δύσκολα γιατί άρχιζαν στις 21:45. Τελικά όμως το σώμα συνηθίζει και είχα τρία πολύ καλά χρόνια εκεί.

Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 55-60, αλλά δε νομίζω να συμβεί! Όμως θα βλέπω κάθε μέρα που έρχεται ξεχωριστά και αν το σώμα μου δεν έχει πρόβλημα, δεν θα έχω κι εγώ πρόβλημα να συνεχίσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα