Ο Σάμι Κεντίρα συμφώνησε με την Άρσεναλ!

Ραγδαίες εξελίξεις φέρεται να παρουσιάζει η υπόθεση μεταγραφής του Σάμι Κεντίρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς, σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία, ο διεθνής Γερμανός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ!

Ο 27άχρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και ζήτησε από τους ανθρώπους της Ρεάλ, να τον διευκολύνουν στη μεταγραφή του τον Ιανουάριο. Ο Κεντίρα φέρεται να συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, στον οποίο έθεσε το ζήτημα, ζητώντας την άνεση διευθέτησή του.

Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ενημέρωσε πως είναι ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα και πλέον περιμένει την πρόταση της Άρσεναλ, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση του Γερμανού ποδοσφαιριστή. Στα συν της όλης ιστορίας, συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σάμι Κεντίρα εκπνέει το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως αν δεν πουληθεί τον Ιανουάριο, μπορεί να φύγει ως ελεύθερος σε λίγους μήνες.

Για τον διεθνή Γερμανό μέσο υπήρχε ενδιαφέρον και από την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο το «φλερτ» με την Άρσεναλ προϋπήρχε και βρισκόταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο, από το καλοκαίρι που πέρασε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα