Ο Σέρχιο Μαρκαριάν στο «τιμόνι» της Εθνικής!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, με τον Γιώργο Καραγκούνη να βγαίνει ενισχυμένος από τη… σύγκρουσή του με την… τρόικα της ηγεσίας στην ΕΠΟ, η οποία ήθελε να επιβάλει τον Τιμούρ Κετσπάγια!

Τελικά, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας και νυν τεχνικός διευθυντής επέβαλε την άποψή του. Ευθύς εξ αρχής, ο Γιώργος Καραγκούνης πρόκρινε τη λύση του Σέρχιο Μαρκαριάν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής και τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τις ικανότητες και τις γνώσεις του.

Ο Μαρκαριάν, εκτός της σημαντικής παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει δουλέψει σε ομοσπονδιακά συγκροτήματα και έχει συμμετάσχει σε μουντιάλ, αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, χαρακτηρίζεται από διαύγεια πνεύματος και έντονη δραστηριότητα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αναγκάστηκε να έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, καθώς ορισμένοι σύμβουλοι της ΕΠΟ είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους για την ηλικία του Σέρχιο Μαρκαριάν, προτείνοντας τη λύση του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο «τυπάρας» εξήγησε στους παράγοντες πως ο ρόλος του δεν έχει κανένα νόημα αν δεν γίνονται αποδεκτές οι εισηγήσεις του και άφησε να εννοηθεί ότι. εφόσον δεν προσληφθεί ο Σέρχιο Μαρκαριάν στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο ίδιος θα δηλώσει την παραίτησή του.

Ο Ουρουγουανός κόουτς θα ανακοινωθεί και επισήμως το αμέσως επόμενο διάστημα και θα αναλάβει τα καθήκοντά του, προετοιμάζοντας την ομάδα για το παιχνίδι «δίχως αύριο» κόντρα στην Ουγγαρία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου, στη Βουδαπέστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, οι απολαβές του θα είναι 400.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ υπάρχει η πρόβλεψη για μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του EURO.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα