Ο Σεμπάστιαν Ντι Μάιο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Τζένοα, Σεμπάστιαν Ντι Μάιο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, προχωρώντας σε κρούση προς τον ιταλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι «ερυθρόλευκοι» όντως έχουν στη λίστα τους τον ύψους 1,90 στόπερ, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο η Στουτγκάρδη από τη Γερμανία, όσο και η Άντερλεχτ από το Βέλγιο. Το θέμα επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο.

Από έγκυρη πηγή στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας του Πειραιά, μάθαμε πως ο Ντι Μάιο ενδέχεται να αποτελέσει την… εξόφληση των Γενοβέζων για το χρέος που υπάρχει από τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Ολυμπιακός είχε παραχωρήσει στους Ιταλούς τον διεθνή Έλληνα μέσο, αλλά ουδέποτε εισέπραξε το μεγαλύτερο μέρος των χρηματικών ανταλλαγμάτων που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

Για το Ντι Μάιο ακούστηκε και το όνομα της Ίντερ, ωστόσο στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η Τζένοα απαιτεί το ποσό των 7 εκατομμυρίων, το οποίο αγγίζει τη σφαίρα της υπερβολής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα