«Ο Σιόβας παίζει και με ένα μάτι»

Ο Πέτρος Ξανθόπουλος κλήθηκε στο ραδιόφωνο του Sport FM να σχολιάσει την κλήρωση του Ολυμπιακού, αλλά γενικά και την πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Ως γνωστόν, ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει δεν μασάει τα λόγια του:

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε λάθος, με αλλαγή προπονητών και αγωνιστικό σχεδιασμό. Όταν ξεκινάς με άλλον προπονητή την προετοιμασία και μετά φεύγει είναι λάθος.  Επειδή γνωρίζω ότι όταν μια ομάδα είναι καλά στα αποδυτήρια και οι παίκτες με τον προπονητή πηγαίνει καλά, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει βελτιώσει την αρχική του εικόνα αλλά ο Μπέντο δεν διαχειρίζεται σωστά την ομάδα. Ο προπονητής οφείλει να φέρει τους παίκτες κοντά του. Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από όλους τους παίκτες του ρόστερ. Σαφώς δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς γίνεται»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε παίκτες και έκανε εντύπωση ο λόγος στήριξης προς τον παροπλισμένο Δημήτρη Σιόβα:

«Δεν ξέρω κατά πόσο οι παίκτες δέχονται αυτά που τους λέει ο προπονητής. Αυτά είναι σοβαρά ζητήματα. Αλλά βάσει όσων ακούω και διαβάζω θεωρώ ότι παίκτες όπως ο Τσόρι ή ο Μαρίν είναι πάρα πολύ καλοί. Εγώ που είμαι απ’ έξω, θεωρώ ο Σιόβας παίζει με ένα μάτι και μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι. Τονίζω ότι μιλάω απ’ έξω, τα πράγματα βέβαια που βλέπει ο προπονητής μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά».

Για την κλήρωση κόντρα στην Οσμανλίσπορ είπε: «Σημασία έχει το πώς θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός. Ο αντίπαλος έχει πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα είναι ψηλά στην Τουρκία και είναι ένα αξιόμαχο σύνολο. Τα νοκ-άουτ είναι ματς δεκαπέντε ημερών. Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν η μία την άλλη και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με ποιότητα και μπορεί να πάρει την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα