“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δραπετεύσει πολιτικά μέσω εκλογών”

Την αποχώρηση του μέσω εκλογών βλέπει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Βρούτσης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ην Τρίτη ότι «αν κάνει εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας, όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, ότι θα τις χάσει, τότε σημαίνει, ότι θέλει να “δραπετεύσει” πολιτικά».

Αναφορικά με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου, ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις ο κ. Βρούτσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου θυμίζει τον δολοφόνο, που λέει δε φταίω εγώ, το θύμα έπεσε στο μαχαίρι 16 φορές».

Σε ότι αφορά το Ασφαλιστικό, ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει μεταρρυθμίσεις, υπέκλεψε και κακοποίησε τη δική μας πρόταση, άλλαξε τους συντελεστές, το βάφτισε μεταρρύθμιση και σε αυτό έρχεται να ενσωματώσει μειώσεις 3,2 εκατ. ευρώ στις συντάξεις».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Focus FM, ο Γ. Βρούτσης σημείωσε ότι «εάν τον Ιανουάριο του 2015, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε το έργο που είχαμε δρομολογήσει δεν θα χρειάζονταν σήμερα να γίνει τίποτα σε ασφαλιστικό και φορολογικό».

Ο ίδιος επέκρινε την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «προωθεί μειώσεις συντάξεων από 15% έως 30% για νέους συνταξιούχους», ενώ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις είπε: «Η ΝΔ έβαλε για πρώτη φορά 13% φορολογία και βιβλία στους αγρότες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε στα τρακτέρ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα