“Ο Τζιτζικώστας μπορεί να επανασυνδέσει το κόμμα με τους ψηφοφόρους”

Έναν ένθερμο υποστηρικτή έχει βρει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη μάχη που δίνει για να είναι ο επόμενος αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία. Ο λόγος για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία σε μία ακόμη παρέμβαση της μίλησε με θερμά λόγια για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. 

“Μπορεί να επανασυνδέσει με το κόμμα τους νέους και τους ψηφοφόρους που δεν προτίμησαν τη Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές” είπε αρχικά στα Παραπολιτικά fm η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφερόμενη στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σημείωσε ότι , «ο κ. Τζιτζικώστας δεν είναι αντι -Τσίπρας επειδή ο κ. Τσίπρας είναι παιδί του κομματικού σωλήνα ο οποίος δοκιμάστηκε και έφερε τα χειρότερα αποτελέσματα».

Στον αντίποδα – υποστήριξε – «ο κ. Τζιτζικώστας είναι το ακριβώς αντίθετο έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας όπως η περιφέρεια ,ούτε η ηλικία του είναι κριτήριο, ωστόσο κριτήριο είναι ποιος μπορεί να συγκινήσει τον κόσμο και ειδικά τους νέους ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα ,από τη δεξιά ως το κέντρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα