Ο Τιμούρ αποφασίζει για νέο στόπερ!

 

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο Σέζαρ Άρθο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αφού τις πέρασε με επιτυχία, από ώρα σε ώρα υπογράφει το νέο τριετές συμβόλαιο με την Καϊράτ Αλμάτι, αφού αυτή είναι η νέο του ομάδα στο Καζακστάν.

Ο Άρθο θα πάρει 960.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο και η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τη νέα του ομάδα για να εισπράξει ένα ποσό για τον παίκτη. Πλέον ο Κετσπάγια είναι αυτός που θα κρίνει αν το κέντρο της άμυνας χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση ή αν αρκούν οι Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σβάρνας και θεωρητικά ο Κάτσαρ σαν έσχατη λύση.

Μέχρι τα πρώτα προκριματικά του Europa League είναι μάλλον απίθανο να ενισχυθεί η Ένωση στα στόπερ και αποτελούν πλέον προτεραιότητα ο επιθετικός και ένα ακόμη χαφ με χαρακτηριστικά εξτρέμ. Η Ένωση στη μεσαία γραμμή διαθέτει πολλούς δημιουργικούς παίκτες, αλλά όχι όσους ακραίους θα ήθελε. Ο Μπακασέτας αν και αριστεροπόδαρος δεν ήρθε για μπακ-απ του Μπαρμπόσα από τα αριστερά, ενώ ο Ζόριτς μετά από θαυμάσια χρονιά στη Σερβία με επτά γκολ και επτά ασίστ σε 28 ματς, έρχεται κι αυτός ως ποδοσφαιριστής για τον άξονα.

Το καλό για την ΑΕΚ είναι πως έχει ξεφορτωθεί τα δύο μεγαλύτερα συμβόλαια (Τζιμπούρ, Μπουονανότε) συν αυτό του Άρθο και για την ώρα έχει ενισχυθεί με δύο καλούς Έλληνας και ένα στόπερ αξίας, χωρίς ουσιαστικά να έχει δαπανήσει πολλά χρήματα!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα