“Ο Τσίπρας έφερε την οικονομική χούντα της Αριστεράς”

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης. Με ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει πως «από την ξενόφερτη χούντα των συνταγματαρχών περάσαμε στην οικονομική ΧΟΥΝΤΑ της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης της Αριστεράς και του αρχηγού της κ. Τσίπρα».

Ολόκληρη η δήλωση Παναγούλη:

«49 χρόνια μετά το Πραξικόπημα και 42 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλα αδιέξοδα. Δυστυχώς οι αιματηροί αγώνες εναντίον της Δικτατορίας όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν, αλλά καλείται ο Ελληνικός Λαός, για μια ακόμη φορά, να αγωνισθεί και να κερδίσει ξανά όλα όσα έχασε από το 2010 έως σήμερα.

Καλείται να απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα από τα ξενόφερτα μνημόνια της καταστροφής και της εξαθλίωσης. Δυστυχώς, αυτή τη φορά, η δικτατορία των οικονομικών κερδοσκόπων έχει συμμαχήσει με κυβέρνηση που επιμένει να αυτοχρίζεται «Αριστερή», που, με τις ευλογίες του αρχηγού της, αποτελείται στη μεγάλη της πλειοψηφία από Αλεξιπτωτιστές και Μπουκαδόρους, και την οποία ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει.

Επιβάλλεται να αγωνιστούμε όλοι για κοινωνική δικαιοσύνη και για το χαμένο κράτος δικαίου. Πρέπει να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση, γιατί από την ξενόφερτη Χούντα των Συνταγματαρχών περάσαμε στην οικονομική ΧΟΥΝΤΑ της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης της Αριστεράς και του αρχηγού της κ. Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα