“Ο Τσίπρας δεν είπε ούτε μια συγγνώμη για τη Μάνδρα”

Στη βιβλική καταστροφή και τους πολλούς νεκρούς στη Μάνδρα αναφέρθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης εκτοξεύοντας βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

“Για τις καταστροφές στην Μανδρα Αττικής υπάρχουν αναμφίβολα ευθύνες του παρελθόντος, του παρόντος, καθώς και της περιφέρειας, των αυτοδιοικητικών αρχών και των πολιτών” τόνισε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ που πρόσθεσε ότι ενώ θα περίμενε κανείς από ένα πρωθυπουργό να τοποθετηθεί με υπεύθυνο τρόπο, να ζητήσει συγγνώμη, και να παραδεχτεί πως έγιναν και κάποια λάθη, ορισμένοι από αυτούς που μας κυβερνούν πιστεύουν ότι είναι ένα ανώτερο είδος ανθρώπων.

“Πιστεύουν ότι όλα τα κάνουν τέλεια και το δάχτυλο τους το έχουν κολλήσει σε στάση εισαγγελική… Με αυτό τον τρόπο δεν πάει ο τόπος μπροστά” σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει από την λογική των δημοσιών σχέσεων, ενώ για την στάση της ΝΔ ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνέστησε για την υπόθεση της Μάνδρας Αττικής επιστημονική επιτροπή.

Σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σύντομα θα συζητηθούν θέματα περιβάλλοντος υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων. Όσον αφορά την υπόθεση του μεσάζοντα στην πολύκροτη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία ο Κωστής Χατζηδάκης κάλεσε τον υπουργό Άμυνας να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

“Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια κυβέρνηση που ισχυρίζεται πως φέρνει το νέο, δείχνει τόση επιμονή στην ταύτιση με έναν μεσάζοντα” σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα