“Ο Τσίπρας ενορχηστρώνει σχέδιο για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη”

Mύδρους κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης με αφορμή και την επίθεση της εφημερίδας “Documento” που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ , στον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ο πρωθυπουργός ενορχηστρώνει για μία ακόμη φoρά ένα ολόκληρο σχέδιο για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, ήταν η απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ.  στον realfm 97,8 για τα ερωτήματα που έθεσε, ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε:«Η πολιτική ουσία της υπόθεσης είναι: συκοφαντικό δημοσίευμα, που στοχεύει τον Λυμπερόπουλο και τον Αθανασίου για να γίνει, τι;

Προκειμένου να έρθει μετά ο πρωθυπουργός και να πει “ποιοι μιλάνε για την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης; Αυτή είναι η Δικαιοσύνη”, ώστε αυτό να αποτελέσει την άμυνα και το ανάχωμά του ή αν θέλετε και την αντεπίθεσή του, που; Σε αυτό το οποίο είναι πραγματικό γεγονός, πια.

Ποιο είναι το πραγματικό γεγονός: Ότι προσπαθούν, συστηματικά, να εκφοβίσουν, να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν τη Δικαιοσύνη και που οδηγεί, πια, την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στο να μιλά ανοιχτά για εκτροπή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα