“Ο Τσίπρας θα φύγει, αλλά θα μείνουν οι υπογραφές του”, τονίζει η Ένωση Κεντρώων

«Ο κ. Τσίπρας μας έχει κουράσει να επαναλαμβάνει ότι μας βγάζει από την κρίση και τα μνημόνια και ότι έρχεται η ανάπτυξη. Μήπως ξέχασε ότι έχει υπογράψει μέχρι το 2022 πλεόνασμα 3,5%, μέχρι το 2060 2% και για 99 χρόνια κατασχέσεις, ιδιωτικής και δημόσιας κινητής και ακίνητης περιουσίας υπό βρετανικό δίκαιο, ώστε να διασφαλίσει τους δανειστές, ότι θα πάρουν στο ακέραιο τα χρήματα τους πίσω;» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στην σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΚ προσθέτει επίσης: «σύντομα, όταν ο κ. Τσίπρας θα εγκαταλείψει το Μαξίμου θα μείνουν για την Ελλάδα, οι αμαρτωλές του υπογραφές και τότε θα δούμε, αυτός ο λαός τι θα λέει για τον κ. Τσίπρα».

Σε άλλη ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων αναφέρεται στις λίστες των paradise papers, όπου μεταξύ άλλων τονίζεται πως «οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών να ασχοληθούν χωρίς καθυστέρηση με τους περίπου 130 ελληνικού ενδιαφέροντος αναγεγραμμένους στις λίστες των paradise papers για να σταματήσει η ανθρωποφαγία και ο εκφυλισμός του πολιτικού βίου της χώρας».

Στο μεταξύ αύριο Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Βασίλης Λεβέντης θα ταξιδεύσει στην Αίγινα, όπου θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εορτής του Πολιούχου του νησιού Αγίου Νεκταρίου. Ο κ. Λεβέντης θα φθάσει στις 9:30 το πρωί  στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου και θα παραστεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα