“Ο Τσίπρας καλύπτει τον Καμμένο”

Για κάλυψη του Πάνου Καμμένου από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο η Ελίζα Βόζεμπεργκ με αφορμή το αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής από την αξιωματική αντιπολίτευση για τον υπουργό Άμυνας.

Μιλώντας στον realfm 97.8 η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως  «το θέμα αυτό απασχολεί την κοινή γνώμη, όχι γιατί διογκώνεται στον επικοινωνιακό τομέα, αλλά γιατί βλέπει μία κυβέρνηση που περιφρονεί το Σύνταγμα. Ακόμα κι αν ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τις κινήσεις του υπουργού Άμυνας, δεν τις έμαθε;

Τι ακούσαμε από τον πρωθυπουργό; Να καλύπτει απόλυτα την ευθεία παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική, αυτό έγινε με τις ενέργειες του κ. Καμμένου. Δεν θα το έλεγα ποτέ αν ο ίδιος δεν το είχε παραδεχθεί, αλλά μέρα με τη μέρα αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν αυτό, το οποίο είχε πει ο κ. Καμμένος, ότι κάποιος φοβόταν για τη ζωή του και του απευθύνθηκε. Και αυτό αδόκιμο είναι, καμία δουλειά δεν είχε ο κρατούμενος να απευθυνθεί στον υπουργό Άμυνας. Ο υπουργός Άμυνας θα του επιδείκνυε ότι υπάρχουν εισαγγελικές αρχές».

Και τόνισε η ίδια: «Ρητορικά θα διερωτηθώ: Είναι αυτό μήνυμα που στέλνεται στον Έλληνα πολίτη, ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεπαρκής να ολοκληρώσει μία δύσκολη υπόθεση, εάν δεν μεσολαβήσει κάποιος υπουργός;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα