“Ο Τσίπρας κλείνει την καριέρα του μαζί με την 3η αξιολόγηση”, λέει η Ένωση Κεντρώων

Την άποψή ότι «ο κ. Τσίπρας κλείνει την 3η αξιολόγηση αλλά κλείνει και την καριέρα του» εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι «τα παραχωρεί κυριολεκτικά όλα. Πλειστηριασμούς, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, πετσόκομμα συντάξεων».

Η Ένωση Κεντρώων αναρωτιέται «τί νίκη είναι αυτή να κλείνει μία αξιολόγηση πίνοντας το αίμα μίας ολόκληρης κοινωνίας;». «Συγχαρητήρια Αλέξη, γράφεις ιστορία» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Βέβαια η Ένωση Κεντρώων παίζει κυριολεκτικά τα ρέστα της στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Και με ανακοίνωση του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη επιτίθεται κατά των άλλων κομμάτων που συμφωνούν με το την ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Έτσι σε άλλη ανακοίνωση της υποστηρίζει πως «παγιώνεται η αντίληψη ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στην παράδοση του όρου Μακεδονία και συγκεκριμένα συγκατατίθενται στο “Νova Macedonia”» σημειώνοντας ότι η ίδια «θεωρεί τη συμμαχία αυτή γραμμή μειοδοσίας και ασέβειας για τους 500.000 Μακεδόνες που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης». Σύμφωνα με την ΕΚ «όταν στις 4 Φεβρουαρίου, έρθει το ηχηρότερο ράπισμα του συλλαλητηρίου της Αθήνας, τότε θέλουμε να δούμε τι θα κάνουν τα κανάλια, τα “παπαγαλάκια” τους και οι όποιοι εντολοδόχοι δημοσιογράφοι που δίνουν τα ρέστα τους, για να δώσουμε το όνομα στους Σκοπιανούς, αδιαφορώντας για όλες τις συνέπειες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα