“Ο Τσίπρας πανηγυρίζει που τον λένε ψεύτη κι όχι κλέφτη”

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ντόρα Μπακογιάννη στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας τη συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα Guardian για λάθος επιλογές προσώπων στην κυβέρνηση του.

“Ο Αλέξης Τσίπρας θα πληρώσει το τίμημα της συγκυβέρνησης με τον Πάνο Καμμένο” διατύπωσε αρχικά η βουλευτής της Ν.Δ.μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Και συνέχισε λέγοντας:«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο «χορηγός» του Γιάνη Βαρουφάκη, όχι η Νέα Δημοκρατία.Ο πρωθυπουργός ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε τον κ. Βαρουφάκη ως υπουργό Οικονομικών αφού πίστεψε στο περίφημο «plan Β» η οποία υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός αύριο θα λέει ότι έκανε λάθος και στην επιλογή του Πάνου Καμμένου για κυβερνητικό εταίρο».

«Ο Τσίπρας θα πληρώσει το τίμημα για την απόφασή του να συνεργαστεί εκ νέου με τον κ. Καμμένο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αν και είχε και άλλες επιλογές» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία και με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Guardian, τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει που τον λένε ψεύτη κι όχι κλέφτη, λες και το ψεύτης δεν είναι τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα