Ο τσαμπουκάς του Χανταμπάκη και η νέα αποχώρηση

SURVIVOR

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αρχίζει ο εκνευρισμός να κάνει την εμφάνισή του στην ομάδα των “Μαχητών”. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, έχασαν για 4η φορά το έπαθλο του φαγητού που ήταν από μία ομελέτα για κάθε παίκτη και έτσι μεγαλώνει η απογοήτευση τους.

Στο συμβούλιο τα πνεύματα ήταν τεταμένα, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να τα βάζει με τον Πάνο από τους “Μαχητές”, όταν τον άκουσε να λέει και πάλι για τον τραυματισμό του.

Ο Πάνος Αργιαννίδης αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στον πρώτο αγώνα, εξοργίζοντας τον Στέλιο Χανταμπάκη… «Μην παίζεις ρε Πάνο! Αφού το κάνεις επιτήδες! Παίζεις ένα παιχνίδι και μετά λες: ” δεν μπορώ”! Το κάνεις επίτηδες!», του είπε ο παίκτης από τους “Διάσημους”, ενώ εκείνος του απάντησε: «Στέλιο μου από την πρώτη στιγμή είσαι εναντίον μου και το καταλαβαίνω αυτό!»..

Στο μεταξύ, στο Συμβούλιο της Τετάρτης αποχώρησε η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, η μία εκ των διδύμων του Survivor, ενώ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παραμένουν κανονικά στο παιχνίδι. “Το Survivor για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με επέλεξαν για να μπω στο παιχνίδι και να το ζήσω όλο αυτό. Στεναχωριέμαι που φεύγω γιατί ήθελα να παρατείνω την παραμονή μου λίγο παραπάνω, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι και δεν μπορώ να το αλλάξω. Κέρδισα, όμως, ένα πολύ μεγάλο έπαθλο, γνώρισα κάποιους καινούργιους φίλους που θα τους έχω πίσω στην Ελλάδα”, είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου.

Ευχάριστη έκπληξη για τους παίκτες των “Μαχητών” ήταν η ενσωμάτωση ενός νέου παίκτη, ονόματι Γουίλι, ο οποίος πήρε τη θέση του Δημήτρη Πασχούλα ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα