“Ο Τόσκας κάνει την καλύτερη δουλειά”

Το εγκώμιο του Νίκου Τόσκα έπλεξε ο Δημήτρης Βίτσας, αναφορικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ενώ υπερασπίστηκε και τον Γιάννη Μουζάλα.

«Κατά τη γνώμη μου ο Νίκος Τόσκας κάνει την καλύτερη δουλειά.Δεν αφήνεται η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της;Το αντίθετο συμβαίνει.Λύση σε όλα αυτά δεν είναι η κρατική βία, η κρατική βία δεν είναι ποτέ λύση» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέροντας ότι μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης, της περιφέρειας και του δήμου της Αθήνας θα ήταν προτιμότερες για την αντιμετώπιση της ανομίας.

Ερωτηθείς για τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Βίτσας τόνισε ότι δεν παρακολουθεί επισταμένως τις δημοσκοπήσεις, αλλά σημείωσε τη δουλειά που επιτελείται από την κυβέρνηση, και την πρόοδο που έχει συντελεστεί για να βγει η χώρα από την κρίση.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, είπε ότι θα υπάρχουν κάποια προβλήματα στο μεταβατικό στάδιο ενώ ο κ.Βίτσας εξέφρασε τη στήριξη του και στο πρόσωπο του Γ. Μουζάλα, τονίζοντας ότι «έως σήμερα έχει κάνει σπουδαία δουλειά, και πρέπει να συνεχίσει» αναφερόμενος στις πληροφορίες για απειλές περί παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα