Ο «φαντομάς» Παλαιοκώστας, το χειρουργείο στο πρόσωπο και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ενδείξεις ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο νούμερο 1 καταζητούμενος στην Ελλάδα, ζει σε άλλη χώρα της Βαλκανικής με πλαστή ταυτότητα και αλλαγμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έχει η Αστυνομία.

Είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη του «φαντομά», με την Ασφάλεια να αξιοποιεί πληροφορίες που είχε εδώ και μήνες ότι ο Παλαιοκώστας έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» φέρεται να έχει υποβληθεί σε επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής στο πρόσωπο του, προκειμένου να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του. Αυτή του όμως η αλλαγή δεν έμεινε για πολύ κρυφή από τις Αρχές, καθώς τον Οκτώβριο του 2013, κάμερα καφετερίας της Εθνικής Οδού, συνέλαβε των δραπέτη να παραγγέλνει καφέ και φαγητό. Αυτές οι φωτογραφίες έφθασαν στα χέρια τις Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα το νέο πρόσωπο του «φαντομά» να αποκαλυφθεί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες τους, ενεργοποίησαν το πληροφοριακό δίκτυο που υπάρχει με άλλες χώρες της Βαλκανικής, προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη του νούμερο 1 καταζητούμενου. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ακόμα πως ο Παλαιοκώστας βρίσκεται μαζί με τη σύζυγο και το παιδί του, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μίας νέας επέμβασης αλλαγής των χαρακτηριστικών του προσώπου του –στο εξωτερικό αυτή τη φορά-.

Αν και ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, σε επόμενο στάδιο αναμένεται να φύγει για τη χώρα αυτή κλιμάκιο της Αστυνομίας που θα αναζητήσει τον «φαντομά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα