Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής (videos)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκέδασαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής στο κέντρο εκδηλώσεων «Έπαυλη», σε ένα ευχάριστο από τη δύσκολη καθημερινότητα τους.

Ο πρόεδρος Γιώργος Σταματάκης και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Χρήστος Ναστούλης, ήταν οι «ψυχές» της βραδιάς και δεν κάθισαν παρά ελάχιστα λεπτά στις καρέκλες τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, η Γενική Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κα. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. Ψωμάς Γεώργιος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπακωνσταντίνου Αθανάσιος καθώς και Διοικητές των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής.

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης: ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας, η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Κριεκούκη Ιωάννα, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας κ. Ανδρώνης Χαράλαμπος, η Αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Νερούτσου-Λιάσκου Αλεξάνδρα.

Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων: ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Πάκος Δημοσθένης και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κα. Μαλαχία Αργυρώ με αντιπροσωπίες των Δ.Σ..

Στον σύντομο χαιρετισμό της Ειδικής Γραμματέως Οργανωτικού της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α., Σοφίας Συμεωνίδου, τονίστηκε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης πέραν της διασκέδασης που όλοι δικαιούνται την δύσκολη εποχή που διανύουμε, ήταν και η σύσφιξη των σχέσεων και η αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Ένωση μας δεσμεύεται ότι κάθε χρόνο θα διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις».

Σε ανακοίνωση της η Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. ευχαριστεί «όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και υποσχόμαστε ότι η Ένωση μας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο όπως και η αποστολή της επιτάσσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα