Πάει για Νοέμβρη η σέντρα στη football league

Ακόμα πιο πίσω, πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου, φαίνεται πως θα πάει η προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου σέντρα στη football league, μετά την αδυναμία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει έγκαιρα τους φακέλους των υποψήφιων προς αδειοδότηση ομάδων.

Η ΕΕΑ είναι αυτή τη στιγμή ουσιαστικά ακέφαλη, μετά την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής, Δημήτρη Μαζαράκης και του αναπληρωτή προέδρου, Γιώργου Ζώη, που δεν έχουν αντικατασταθεί και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο καμία ομάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος σε επαγγελματικό πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αυτό υποστήριξε και ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της ΕΕΑ, με δηλώσεις του στον Metropolis 95,5: «Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς τους δύο που παραιτήθηκαν. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να συγκληθεί και να λειτουργήσει η Επιτροπή. Δεν υπάρχει περίπτωση δικαστικοί να τους αντικαταστήσουν, ο κ.Μαζαράκης και ο κ.Ζώης δεν είχαν προσωπικά προβλήματα και παραιτήθηκαν.

Οι συνταξιούχοι δικαστικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες του για 50 ευρώ το μήνα και για αυτά τα χρήματα θα τους κοπούν το 60% της σύνταξης. Αντί να τους βγάλουν μια λογική αμοιβή, δικάζουν 15 υποθέσεις την εβδομάδα, τους κόβουν και τη σύνταξη. Τα υπουργεία πρέπει να βρουν λύση για να τους δώσουν μια αξιοπρεπή αμοιβή και να μην τους κόβεται η σύνταξη.

Η Football League ξεκινά σε 8 εργάσιμες μέρες και πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να ξεκινήσουν να παίζουν χωρίς πιστοποιητικά, λίγοι φάκελοι είναι πλήρεις. Στους περισσότερους φακέλους υπάρχουν αρκετές ελλείψεις.

Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, χωρίς πιστοποιητικά και ελεγχθούν οι ομάδες μεταγενέστερα, τότε θα πρέπει να μηδενιστούν στους αγώνες, που έπαιξαν όσες είχαν ελλείψεις στους φακέλους. Δεν γίνεται να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει έλεγχος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα