Πάει Γρανάδα ο Κονέ

Με τις βαλίτσες στο χέρι για την Ανδαλουσία είναι ο Παναγιώτης Κονέ, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης (17/1) αποδέχθηκε την πρόταση της Γρανάδα, προκειμένου να συνεχίσει στην ισπανική ομάδα την καριέρα του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, «Ideal», o 29χρονος  απάντησε καταφατικά στην πρόταση και θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στον ισπανικό Νότο προκειμένου να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του από την Ουντινέζε.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος κατά καιρούς είχε απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ κορυφαίων ελληνικών ομάδων, μετρά μέχρι τώρα μόλις πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε στη Serie A και σίγουρα βρίσκεται προς αναζήτηση περισσότερων λεπτών συμμετοχής.

Όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Παναγιώτης Κονέ θα αγωνιστεί στη Γρανάδα ως δανεικός από τους «φριουλιάνι» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ισπανική ομάδα να παραμείνει στη La Liga.

Μετά από 18 αγωνιστικές στη La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 19η (προτελευταία) θέση της κατάταξης, ενώ η Βαλένθια (πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού) έχει 16 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα