Πάει να μπει σφήνα η ΑΕΚ!

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα της χρονιάς το κέρδισε η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί σε οικονομικό επίπεδο, αλλά πέρσι οι «κιτρινόμαυροι» που ήθελαν να κάνουν το βήμα παραπάνω τέτοια παιχνίδια δεν τα έπαιρναν. Το Σάββατο το βράδυ, όμως, στην Πυλαία η ομάδα του Γιούρι Ζντοβς πήρε τη νίκη με 71-78, ανατρέποντας διαφορά 11 πόντων στα μισά της τρίτης περιόδου.

Η ΑΕΚ δεν έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια και γι’ αυτό χάρηκε ο κόσμος της, διότι επιτέλους έκανε τρία πράγματα μαζί. Πρώτον, γύρισε ματς που ήταν στραβωμένο από το ξεκίνημα (8-2 η αρχή του ΠΑΟΚ και σταθερό προβάδισμα πέντε-δέκα πόντων σε όλο το ματς). Δεύτερον, στην κακή της μέρα βρήκε όχι έναν, όχι δύο, αλλά τέσσερις πρωταγωνιστές και τρίτον, νίκησε ένα μεγάλο εκτός έδρας ματς!

Ο Ούκιτς κάνει φανταστική δουλειά στην οργάνωση και στο «ξεκλείδωμα» δύσκολων καταστάσεων με την εμπειρία του, ο Μιλόσεβιτς με την ενέργειά του παρασέρνει όλη την ομάδα (15 ριμπάουντ!), ο Γουίλιαμς με την έφεση στα τρίποντα και την άνεση ότι έχει αγωνιστεί στους Cavaliers δείχνει να μην αισθάνεται ούτε ικμάδα κούρασης και τέλος ο Ντίξον είναι ακριβώς αυτός ο παίκτης που χρειάζεται η ΑΕΚ στις δύσκολες επιθέσεις. Παίκτες παρακαταθήκη για μία ακόμη καλύτερη ομάδα στη συνέχεια, όταν ο Φάλκερ θα σταματήσει να τραυματίζεται και να αρρωσταίνει.

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα πάει στο τέλος του μήνα στο ΣΕΦ για να παρενοχλήσει τον Ολυμπιακό και να φανερώσει αν μπορεί να κάνει κάποια μορφή έκπληξης στην κανονική διάρκεια της περιόδου…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα