Πάει να πάρει και Γιακουμάκη!

 

Απίθανη χειμερινή μετεγγραφική ρελάνς για την ΑΕΚ. Κι ενώ δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη υπογράψει και μάλιστα λογίζονται ως ενδεκαδάτοι, ο Αϊντάρεβιτς και ο Βράνιες, όλα δείχνουν πως στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα καταλήγει και ο 22χρονος επιθετικός του Πλατανιά, ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Την ώρα που άλλες ΠΑΕ έχουν αρνητικούς ισολογισμούς, στην ΑΕΚ υπάρχει οικονομική ισορροπία και με δεδομένη την τακτική της απόκτησης ελεύθερων ξένων με μεθοδολογία της κρυψοίνιας, υπάρχει διαθέσιμο ρευστό για ξαφνικές αγορές από την εγχώρια αγορά. Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες και υπό το φόβο της εμπλοκής του Νίκου Λυμπερόπουλου από την πλευρά του Παναθηναϊκού, κατατέθηκε πρόταση στον Πλατανιά για την απόκτηση του Γιακουμάκη, την ώρα που η ΑΕΚ με τον παίκτη τα έχει βρει. Αναμένεται η απάντηση των Κρητικών για να ολοκληρωθεί το ντιλ.

Ο Γιακουμάκης είναι σέντερ φορ περιοχής, όχι ακριβώς αυτός που θα μπορεί να παίζει και ως εξτρέμ, αλλά είναι μικρός ακόμη, αρκετά γρήγορος και σίγουρα μπορεί να φαρδύνει τα δεδομένα του επιθετικού του παιχνιδιού με δουλειά και προσπάθεια. Ο περσινός του τραυματισμός τον κράτησε πίσω, την ώρα που είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και χάρη σε εκείνον ο Πλατανιάς βελτιώθηκε αγωνιστικά (μετά το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας των Χανίων). Φέτος, ωστόσο, είναι και πάλι γερός και δυνατός και με πέντε γκολ ένας από τους πρώτους Έλληνες σκόρερ και ο πρώτος στην ηλικία του. Σε 49 παιχνίδια με τη φανέλα του Πλατανιά έχει 8 γκολ και 3 ασίστ, αλλά μόνο στα 15 ματς έχει αγωνιστεί και στα 90 λεπτά!

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η σωστή θέση στη σωστή ώρα, γνώρισμα που συνήθως δεν έχουν οι νέοι ποδοσφαιριστές και αυτό τον κάνει πολλά υποσχόμενο και το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ συνεχίζει την τακτική της συγκέντρωσης πολλών και καλών Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα