“Πάμε να φτιάξουμε τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα”

Tην αρχηγία της Κεντροαριστεράς “ορέγεται” και ο Γιάννης Μανιάτης που ανακοίνωσε την Πέμπτη την υποψηφιότητα του, εξηγώντας και τους λόγους που θέλει να ηγηθεί της παράταξης. Ο πρώην υπουργός μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Αυτό που πάμε να φτιάξουμε τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα που χωράει από το προοδευτικό κέντρο μέχρι την πολιτική οικολογία» τόνισε αρχικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Μετά το “όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω” του κ. Τσίπρα, ήρθε τώρα η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες.
Να τους πούμε αλήθειες, αυτά έχει πλέον ανάγκη η κοινωνία» είπε στη συνέχεια.

Στις επόμενες εκλογές πρωταγωνιστής θα είναι η νέα ελληνική Σοσιαλδημοκρατία”

«Πρέπει ο υποψήφιος να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει.Να πείσει ότι μπορεί να τα κάνει πράξη.Θέλω να κριθώ με βάση την υπουργική μου εμπειρία επί 1,5 χρόνο» επεσήμανε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι «στις επόμενες εκλογές πρωταγωνιστής θα είναι η νέα ελληνική Σοσιαλδημοκρατία».

Βολές κατά των πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Ο κ.Μανιάτης έβαλε και κατά των πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και που καλούν το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς να τοποθετηθεί με ποιον από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συνεργαστεί μετά τις εκλογές.

«Όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι, προτίμησαν την εύκολη λύση και τα υπουργικά έδρανα.Είναι υποκριτές που θέλουν να το παίξουν σοσιαλδημοκράτες επειδή βλέπουν να καταβαραθρώνονται στις δημοσκοπήσεις» είπε ο κ.Μανιάτης, ο οποίος σχολιάζοντας τις εκκλήσεις για συνεργασία του νέου φορέα με το ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «θέλουν να συνεργαστούν για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, καμία σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία ή την Αριστερά του Μιχάλη Παπαγιαννάκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα