Πάνοπλος ο ΠΑΟ στο Ηράκλειο

Όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα έχει τελικά στη διάθεσή του ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” είδε τον Ντανιέλ Πράνιτς να γυμνάζεται σε φουλ ένταση στην προπόνηση της Παρασκευής και έλυσε και το τελευταίο του πρόβλημα

Ο Κροάτης χαφ αισθάνεται πολύ καλά, προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και ενημέρωσε τον Αναστασίου ότι νιώθει δυνατός για να βοηθήσει στην αναμέτρηση του Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής, άσκηση πέντε εναντίον δυο και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Όπως ενημέρωσε ο Λεωνίδας Βόκολος την Πέμπτη, ο Εμίρ Μπαϊράμι απουσιάζει με άδεια και έχει ταξιδέψει εκτός Αθήνας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο 14/2 στις 16:00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα συνεχιστεί και το Σάββατο 14/2, αποκλειστικά για τους Συμμάχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους τα εκδοτήρια της Θύρας 4 του ”Απ. Νικολαΐδης” θα είναι ανοικτά και το Σάββατο 14/2 από τις 10:00 έως τις 15:00.

Στη διάθεση των φιλάθλων παραμένει ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, μόνο για τα Μέλη του Συλλόγου ή όσους εγγραφούν τώρα και με το δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στο όνομα κάθε Μέλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 210 6870707-708″.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα