Πέδρο Μπονιφάτσιο: «Στημένο το Ολυμπιακός Λ. – Δόξα Κατωκοπιάς 3-2»

Στημένα τώρα και στην Κύπρο! O Πορτογάλος πρώην παίκτης της Δόξας Κατωκοπιάς, Πέδρο Μπονιφάτσιο, σε συνέντευξή του πέταξε μία «βόμβα» και μετά την αναίρεσε.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως όσο αγωνιζόταν στην Κύπρο, έπαιξε σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα σε σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας και περιέργως η ομάδα του νικούσε 2-0 στο ημίχρονο, αφού η ομάδα της ανώτερης κατηγορίας «πουλούσε» διαρκώς την μπάλα. Εκμυστηρεύτηκε, λοιπόν, πως ο πρόεδρος της ομάδας του, ζήτησε στα αποδυτήρια από αυτόν και τους συμπαίκτες του να χάσουν στην επανάληψη, προκειμένου να πληρωθούν. Εκείνος, όντας μόνο και απλήρωτος στην Κύπρο υπέκυψε και προφανώς το ίδιο έκαναν και οι συμπαίκτες του με αποτέλεσμα το ματς να γυρίσει σε 3-2.

Όσο αγωνιζόταν στην Κύπρο, μόνο ένα παιχνίδι ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή, αυτό του Δεκέμβρη του 2011 μεταξύ του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της τότε ομάδας του, Δόξας Κατωκοπιάς με πρόεδρο τον Πάμπο Αργυρού, ο οποίος ήδη πρόλαβε να αρνηθεί στην Τύπο την εμπλοκή του ή την ομιλία του στην ανάπαυλα.

Του θέματος έχει ήδη επιληφθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ενώ ο Μπονιφάτσιο – ο οποίος αρχικά τα «μάσησε», λέγοντας πως δεν εννοούσε ότι εκείνος αγωνίστηκε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά ένας… φίλος του – δήλωσε πως θα βοηθήσει την αστυνομία στις έρευνες αν του ζητηθεί. Μέχρι στιγμής, έχει γίνει ένα τσεκάρισμα στα πονταρίσματα, όπου πράγματι έχει διαπιστωθεί ένας τεράστιος όγκος πονταρίσματος στην ανατροπή!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα