Πέμπτο διπλό ο Ατρόμητος, με γκολ «ζωγραφιές»

Στην Κέρκυρα επιτεύχθηκαν 4 γκολ «ζωγραφιές». Τα τρία από αυτά πανηγύρισε ο Ατρόμητος και μαζί τους και την πέμπτη του εκτός έδρας νίκη (έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα) στην Κέρκυρα. Επικράτησε των Φαιάκων με 3-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 15ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι φιλοξενούμενοι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλοί. Αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους. Η απόφαση του Νταμίρ Κάναντι, στην ανάπαυλα, να αλλάξει τη διάταξη από 4-2-3-1 σε 3-5-2 αποδείχτηκε καθοριστική.

Οι «κυανόλευκοι» κυριάρχησαν και μέσα σε τρία λεπτά, έθεσαν τις βάσεις για να πετύχουν το στόχο τους. Χάρη σε δύο όμορφα γκολ, με σουτ, από τον Αμρ Ουάρντα (59’, 62’).

Οι γηπεδούχοι, επιχείρησαν να αντιδράσουν. Ο Σιόντης – εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος –  τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι, με φοβερό σουτ εκτός περιοχής (77′). Η μείωση του σκορ, όμως, ήταν το περισσότερο που πέτυχαν οι νησιώτες. Ο Ατρόμητος πήρε τους τρεις πόντους, με «κερασάκι στην τούρτα» το εκπληκτικό, σε έμπνευση και εκτέλεση, γκολ (με λόμπα) του Βασιλακάκη.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64’ Γεωργίου), Ζορμπάς (64’ Κόντος), Επστάιν (73’ Αναστασίου), Μπάουμαν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46’ Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87’ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29’ Μενσά).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα