Πέντε νίκες που… προβληματίζουν

Το απίστευτο έχει καταφέρει η ΑΕΚ στα Play Off της Football League. Μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Καυτατζόγλειο, έχει πετύχει πέντε συνεχόμενες νίκες με ισάριθμες μετριότατες εμφανίσεις!

Ο Δέλλας και η διοίκηση βλέπουν τους υπό κρίση ποδοσφαιριστές να μην αποδίδουν, αλλά την ομάδα να νικάει και αναρωτούνται αν τις νίκες της φέρνει η φανέλα ή αν τα παιδιά που προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση για του χρόνου, έχουν τελικά το τσαγανό που χρειάζεται για να κάνουν το αυτονόητο κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, χωρίς να ιδρώνουν.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να μην φτάνουν στα όριά τους, φοβούμενος κάποιο νέο τραυματισμό, ενώ αυτή ήταν και η στεναχώριά του για τους τρεις που τιμωρήθηκαν, καθώς του «τσάκισε» το ροτέισον που είχε προγραμματίσει.

Όπως και να έχει, ο καταρτισμός της «μαύρης λίστας» δεν θα είναι τόσο εύκολος τελικά, μιας και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ δεν έχει διάθεση να ξεσκαρτάρει τη φετινή φουρνιά στο βωμό των πολλών ενδεκαδάτων μεταγραφών που θα γίνουν, αλλά να πάρει πραγματικά ότι μπορεί από τους παραμένοντες την επόμενη σεζόν. Μεγάλη, λοιπόν, σημασία έχουν οι επιλογές που θα γίνουν.

Αυτή τη στιγμή,  ο Βούρας έχει αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές του (φαβορί για τρίτος τερματοφύλακας του χρόνου πίσω από Μούλντερ και Ανέστη), ο Σοϊλέδης δείχνει τουλάχιστον ένα κλικ πιο ζωηρός από πολλούς συμπαίκτες του τον τελευταίο μήνα, ο Πλατέλλας και ο Μπαρμπόσα ελαφρώς υποχρεωμένοι να παίρνουν πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο, αλλά να μην τις ολοκληρώνουν στην εντέλεια, ωστόσο Ζόριτς, Σαρρής, Κρισάντους, Ντ’ Ακόλ και αρκετοί ακόμη εξακολουθούν να μη δείχνουν την απαιτούμενη πυγμή για να αγωνιστούν στη Super League σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα