Πέντε συλλήψεις για “φρουτάκια” στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 5 άνθρωποι συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στις περιοχές του Ευόσμου και της Τούμπας, καθώς και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για υποθέσεις με διενέργεια απαγορευμένων παιχνίων.

Ειδικότερα:

• Συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ένας 57χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – ιντερνετ), καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 22 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σ’ έναν εκ των οποίων διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από θαμώνα του καταστήματος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

• Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της Τρίτης σε ίντερνετ – καφέ στην περιοχή του Ευόσμου, συνελήφθη ο 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 31 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που ελέγχονταν από κεντρικό τερματικό. Σε δύο από αυτούς διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Από την έρευνα στους χώρους της επιχείρησης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο-προοριζόμενο για την ανωτέρω παράνομη δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι, τόσο ο χώρος του καταστήματος όσο και τα παιγνιομηχανήματα δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια αρχή, ενώ δεν διέθεταν, επίσης, την προβλεπόμενη σήμανση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα