Πέρασαν τη σκιά τους για μπόι και τώρα παρακαλάνε

Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Πέρασαν τη σκιά τους για μπόι και τώρα παρακαλάνε

Τη λαϊκή ρήση «στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα» επικαλούνται από το… πρωί ως το βράδυ οι περισσότερες ομάδες στη Super League, μετά τη διάλυση της κεντρικής διαχείρισης. «Την πάτησαν» ακούγοντας τις προτροπές Πανόπουλου για κοινό μέτωπο που θα φέρει περισσότερα έσοδα. «Μάσησαν» με τις… μαγκιές Κούγια, ο οποίος στις 19 Ιανουαρίου δήλωσε πως η ΑΕΛ θα αναζητήσει μόνη της τηλεοπτική στέγη.

Απέρριψαν κάθε πρόταση της Nova (μείωση ομάδων, play offs με συμμετοχή του πρωταθλητή και play out) που θα αύξανε το ενδιαφέρον και θα βελτίωνε την εμπορικότητα του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ομόφωνα, αποφάσισαν να κάνουν μια διοργάνωση με χαρακτήρα τουρνουά, το League Cup.

Πέρασαν τη σκιά τους για μπόι και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Συνειδητοποίησαν ότι από του χρόνου δεν θα έχουν «μαντίλι να κλάψουν». Από περίπου 1,5 εκατ. ευρώ που είχαν εξασφαλισμένο θα παρακαλάνε γονυπετείς για 200 και 300 χιλιάδες. Κοίταξαν τι γίνεται στη Football League και είδαν το άμεσο μέλλον τους. Ξεκαβάλησαν λοιπόν από το καλάμι και άρχισαν να αναζητούν τρόπους συμβιβασμού με τη Nova.

Τα γούστα και οι… μαγκιές κοστίζουν

Συντομευμένο ανέκδοτο. Στο αεροπλάνο συνταξιδεύουν ένας παπαγάλος και ένας κουστουμαρισμένος κύριος. Ζητούν 2-3 φορές αναψυκτικό αλλά η αεροσυνοδός, δεν το φέρνει. Ο παπαγάλος τσαντίζεται και το απαιτεί με άσχημο τρόπο και χυδαίες φράσεις. Σοκαρισμένη η αεροσυνοδός του το φέρνει. Βλέποντας το σκηνικό ο κουστουμαρισμένος επιβάτης, κάνει ό,τι και ο παπαγάλος.

Προσβεβλημένη η αεροσυνοδός, ενημερώνει τον πιλότο, με εντολή του οποίου ο παπαγάλος και ο άνθρωπος πετιούνται έξω από το αεροπλάνο. Όπως πέφτει με φόρα στο κενό ο άνθρωπος, ο παπαγάλος φτερουγίζει δίπλα του και τον ρωτάει αν έχει φτερά και αν ξέρει να πετάει. Αυτός απαντάει αρνητικά και ο παπαγάλος του λέει: «Και τότε τι τσαμπουκαλεύεσαι, ρε μεγάλε;»

Αν στη θέση του παπαγάλου βάλετε τις οικονομικά ισχυρές και με πολλούς φιλάθλους ομάδες της Super League και στη θέση του ανθρώπου βάλετε τις μικρομεσαίες, έχετε την πλήρη εικόνα αναφορικά με το τι έγινε και τι συνέπειες θα έχει –αν τελικά εφαρμοστεί– η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα