Πέρασε (0-1) απ’ τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ

Ένα γκολ του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να επιστρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στις νίκες μετά από 9 ολόκληρες αγωνιστικές, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπορεί να είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, όμως οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, όπως και τα δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα). Στο 34’ ο Λάμπρου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ από δύσκολη θέση (πλάγια αριστερά), ενώ στο 43’ ήταν η σειρά των Ηπειρωτών να φθάσουν μία… ανάσα απ’ το γκολ, όταν μετά το σουτ του Γιάκου η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, ο ΠΑΣ σκόραρε στο 91’ από ένα στημένο. Ο Μανθάτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπέριος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Τζημόπουλος ξανά με το κεφάλι διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63′ Γεσίλ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73′ Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87′ Σκόνδρας), Μπετρά (59′ Μανθάτης), Κόντε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα