«Πέταξε» δύο πόντους στη Λίμνη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Υπολογίσιμη απώλεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στην πεντάδα και να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League. Παραχώρησε, στην αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε η αυλαία» της 23ης αγωνιστικής στη Super League, «λευκή ισοπαλία» στον Λεβαδειακό. Και αν ο Πανιώνιος νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης -σε λίγη ώρα στη Ν. Σμύρνη– η διαφορά από τους «κυανέρυθρους» θα διευρυνθεί στους 5 πόντους.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και απέκτησε τον έλεγχο. Βρισκόταν συνεχώς στην περιοχή των φιλοξενουμένων αλλά χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Οι Βοιωτοί, από την πλευρά τους, παρατάχθηκαν με κυρίαρχο στόχο να μην ηττηθούν και γι’ αυτό επικεντρώθηκαν στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Ελάχιστες φορές πλησίασαν την εστία των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισορροπήσει και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Χωρίς, όμως και πάλι, να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Όσο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, έριξαν ρυθμούς λόγω κούρασης. Και όταν, πάντως, επισκέπτονταν τα καρέ των «πρασίνων», δεν το έκαναν με αξιώσεις. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν στα αποδυτήρια τη… φλυαρία που έδειξαν και στο πρώτο ημίχρονο. Ταυτόχρονα ο Πέδρο Κόντε δε βρέθηκε σε καλή μέρα, οπότε δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ.

Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 29 βαθμούς και μοιράζεται την 6η θέση με την Ξάνθη. Η οποία αύριο (25/2) υποδέχεται τον Απόλλωνα. Ο Λεβαδειακός, πλέον, μετράει 26 βαθμούς και βρίσκεται δέκα… σκαλοπάτια μακριά από την είσοδο στη ζώνη του υποβιβασμού. Μοιράζεται τη 10η θέση με τον Παναιτωλικό, ο οποίος αύριο φιλοξενεί την Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα