Πέφτει ο Ηρακλής, σώνεται ο Λεβαδειακός

Άργησε να ξεχρεώσει τον Νίκο Πορτουλίδη η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Λεβαδειακός έκανε ένσταση για εκπρόθεσμη ρύθμιση των χρεών προς τον πρώην παίκτη του «γηραιού» και τελικά σήμερα, στο Δ.Σ. της Super League, αποφασίστηκε η τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αφαίρεση τριών βαθμών! Αυτό σημαίνει πως οι «μπλε» πέφτουν στους 26 βαθμούς και υποβιβάζονται στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό.

Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους εννέα υπέρ, δύο κατά (Ηρακλής και Ατρόμητος). Η ΑΕΚ, η Βέροια και ο Πλατανιάς απείχαν της διαδικασίας, ενώ Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΕΠΟ ψήφισαν «λευκό».

Υπέρ της καταδικαστικής για τον Ηρακλή απόφαση τάχθηκαν οι Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Λάρισα, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης.

Πρόκειται φυσικά για εξέλιξη σοκ για την ομάδα του Ηρακλή που είδε ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ να… συστρατεύονται εναντίον του και φυσικά μία ακόμη τεράστια επιτυχία του Γιάννη Κομπότη, ο οποίος βλέπει την ομάδα του τον Λεβαδειακό να έχει πιει το «αθάνατο νερό» της παραμονής.

Σχολιάζοντας την απόφαση της SuperLeague, ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, δήλωσε πως ξεκινά ο δικαστικός αγώνας της ομάδας του και πως κάποια παιχνίδια μέσα στη σεζόν του φάνηκαν ύποπτα: “Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν είναι σωστά. Θα παλέψουμε στα δικαστήρια και μαζί με τον κόσμο μας για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Ηρακλής πάλεψε μέσα στο γήπεδο και κέρδισε εκεί. Κάποια ματς ήταν περίεργα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα