Πήρε… ανάσα ο Βενγκέρ, έμεινε ζωντανή η Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ όχι μόνο αποδεικνύεται… εφτάψυχος στον πάγκο της Άρσεναλ, αλλά έχει έναν μοναδικό τρόπο να ξεπερνά τις κρίσεις, συνδυάζοντας τη γαλλική… αδιαφορία, με τη βρετανική… φλεγματικότητα!

Η επικράτηση των «κανονιέρηδων» επί της Μπάγερν Μονάχου όχι μόνο έσπασε το αήττητο των Βαυαρών για φέτος, αλλά επανέφερε την… τάξη στα αποδυτήρια των Λονδρέζων και τους κράτησε ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης στο Champions League.

«Ήταν επιτακτική ανάγκη για μας να πάρουμε το ματς και το κάναμε με ένταση και με πειθαρχημένο τρόπο. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου μεταξύ δύο ομάδων κορυφαίου επιπέδου. Η Μπάγερν είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της όμως αποφασίσαμε να παίξουμε δυνατή άμυνα κονοτά στην περιοχή μας και να τη χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα και παίξαμε με βαθιές μπαλιές για να φέρουμε τη μπάλα στην περιοχή τους, γεγονός που τους δημιούργησε προβλήματα. Νομίζω ότι κουράστηκαν λίγο όμως συνολικά πιστεύω ότι νικήσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα και είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, εκφράζοντας ένα μέρος από το άγχος που τον είχε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα και ειδικότερα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στον θεσμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα