Πήρε ανάσα στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πλατανιάς!

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Πλατανιάς πέτυχε σημαντική νίκη, με σκορ 2-0, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση, καθώς οι γηπεδούχοι τα έπαιζαν όλα για όλα. Οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια, ενδεχομένως να σήμαινε και τον υποβιβασμό τους. Το πολυπόθητο τέρμα άργησε να έρθει, αλλά επιτεύχθηκε ως λύτρωση στο 83’, από τον Νταβίντ Τόρες. Το 2-0, στο 88’, από τον Γιακουμάκη έδιωξε όλο το άγχος και πιστοποίησε την πολύ μεγάλη επιτυχία της κρητικής ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ανδρέας Παππάς, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Δήμο Αναστόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κέβιν Μαρτίνες, Κάπελ, Τετέ, Φωτάκης, Ζαραδούκας, Νούνες, Μύγας, Τόρες, Γιακουμάκης, Βαγιαφάνες, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί και Μπρακάλι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (59’ Γκαβιλάν), Μπανάνα, Ζαραδούκας (77’ Γιακουμάκης), Τετέ, Νούνες, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (68’ Γουνδουλάκης), Τόρες
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Λαζάρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν Μαρτίνες (46’ Κουτρομάνος), Γοδόι, Φωτάκης, Νίκολας Μαρτίνες, Κάπελ (59’ Μύγας), Βαγιαφάνες, Μορένο (77’ Αντρέ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα