Πήρε μία πρώτη γεύση

 

Εντελώς μέσα στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ο Σταύρος Κοντονής όσο διετέλεσε Υφυπουργός Αθλητισμού. Έδρασε, δεν έδρασε σωστά, το θέμα είναι ότι υπήρξε δραστήριος και έβαλε το λιθαράκι του στην εξέλιξη (ή στην οπισθοδρόμηση) του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το θέμα είναι τι θα κάνει ο διάδοχός του, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο μετά τον ανασχηματισμό νέος Υφυπουργός Αθλητισμού. Στο πεδίο των εντυπώσεων, πάντως, συμμετείχε ήδη στο παιχνίδι. Μαζί με τον Νίκο Παππά, βασικότατο στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Σίγουρα, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, δεν φέρει ακόμη κάποια ευθύνη για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία του, ωστόσο, είναι απόδειξη ότι βρίσκεται κοντά στα δρώμενα. Ήταν κάτι σαν μήνυμα. Βέβαια, σημασία έχει ποια θα είναι η δράση του από σήμερα κιόλας και τι θα κάνει με το μέγα θέμα που έχει προκύψει, την ανυπαρξία της ΚΕΔ μετά τις παραιτήσεις.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις κινήσεις του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα