Πήρε Τζάνδαρη, κλείνει Ινσούα, ψάχνει για στόπερ

Αν φάνηκε κάτι στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό, είναι πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση. Ο Μαρίνος Ουζούνιδης, όσους… λαγούς κι αν βγάζει από το καπέλο του, δεν μπορεί να διαχειριστεί ορισμένες συνθήκες –όπως η κούραση των βασικών παικτών και οι τραματισμοί-.

Το «τριφύλλι» -μην ξεχνάμε ότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν- έκανε μεγάλο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι ακόμα έτοιμοι για συνεχόμενα ματς σε τόσο υψηλή ένταση. Η αξία του ροτέισον –με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να έρχονται από τον πάγκο και να «καθαρίζουν» παιχνίδια- φάνηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λάρισα.

Σε αυτή τη φάση ο Ουζούνιδης «καίγεται» για την απόκτηση ενός πλάγιου μπακ, με τον Εμιλιάνο Ινσούα της Ουντινέζε να είναι πολύ κοντά. Η οικονομική διαφορά με τον 26χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ της Ουντινέζε δεν είναι μεγάλη και αυτός αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Νίκλας Χουλτ στη συγκεκριμένη θέση. Οι διαπραγματεύσεις με τους «φριουλάνι», στους οποίους ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή μέχρι τον Ιούνιο του 2019, έχουν οδηγηθεί σε συμφωνία για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού και πλέον το μόνο που απομένει για να υπάρξει οριστικά θετική εξέλιξη στην υπόθεση είναι η συμφωνία και με την πλευρά του παίκτη.

Την ίδια ώρα, όσο κι αν πολλοί δεν ενθουσιάζονται, το «τριφύλλι» απέκτησε τον 24χρονο Φάνη Τζάνδαρη ως μία ακόμη λύση για το κέντρο.

Τέλος, ο τραυματισμός του Ροντρίγκο Μολέδο στον αγώνα με τον Πλατανιά που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα σε συνδυασμό με το προβληματικό πρόσωπο που παρουσιάζει το «τριφύλλι» στο κέντρο της άμυνας, έχει ανοίξει συζήτηση περί ενίσχυσης. Οι ιθύνοντες την ομάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού που θα πάρει φανέλα βασικού μαζί με το Μολέδο, όταν ο Βραζιλιάνος επιστρέψει υγιής στην ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα