Παίρνει και Ρομάο ο Ολυμπιακός!

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή εντάσσει στο έμψυχό του δυναμικό ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος (αν και υπάρχει η δεκαήμερη παράταση για τους ελεύθερους).

Στην Αθήνα για συζητήσεις βρίσκεται ο Αλέξις Ρομάο, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Τόγκο, με καριέρα στη Γαλλία σε δύο μικρές ομάδες, Λοριάν και Γκρενόμπλ και σε μία μεγάλη, τη Μαρσέιγ, στην οποία πήρε μετεγγραφή το Γενάρη του 2013.

Μέχρι τότε ήταν βασικός και αναντικατάστατος στις ομάδες στις οποίες αγωνιζόταν ως «κόφτης», αλλά στη Μασσαλία δεν κατάφερε να παρουσιάσει το ίδιο αξιόπιστο πρόσωπο. Βέβαια, η ομάδα του ήταν τραγική πέρσι και δεν θα μπορούσε να έχει ξεφύγει από το… πλοίο που βυθιζόταν και θυμίζει λίγο την περίπτωση του Λέσκοτ, ο οποίος ναι μεν μέτρησε 30 συμμετοχές πέρσι στην Premier League, αλλά το έκανε φορώντας τη φανέλα μίας παραπαίουσας ομάδας.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με την εμπειρία του σε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο γρήγορο από το ελληνικό θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά και να βρει θέση στον άξονα του Ολυμπιακού, αντί του Μιλοβόγεβιτς, του Ζντιέλαρ, του Κασάμι, του Καμπιάσο, του Μανιάτη και του Μπουχαλάκη οι οποίοι πάλευαν μέχρι πέρσι για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Από αυτούς, άλλωστε, οι περισσότεροι έχουν φύγει ή δεν υπολογίζονται από τον Πάουλο Μπέντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα